Reviews


Ik heb een coachtraject van tien weken bij Tanja gevolgd en heb de coaching als zeer nuttig en waardevol ervaren. Ik heb grote stappen kunnen zetten door de goede ondersteuning van Tanja, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Op een hele ongedwongen en vrije manier, zonder oordelen, weet Tanja je te coachen, zonder de controle uit je handen te nemen. Ik ben Tanja erg dankbaar voor de ontwikkelingen die ik in de relatief korte tijd door heb kunnen maken en waar ik altijd van zal blijven profiteren. Rob, student  Universiteit Twente (juli 2019)

Tanja heeft mij geholpen om de balans te vinden, en naar mijn eigen lichaam te luisteren. Ik heb de gesprekken altijd als heel prettig en verrijkend ervaren. Tanja was er altijd om te luisteren, advies te geven, en voornamelijk om niet te veroordelen. De gesprekken met Tanja hebben mij veel rust gebracht." Esmee (mei 2020)

''Ik heb Tanja ervaren als een zeer oprechte coach met veel nuttige inzichten. Persoonlijk heb ik veel aan de gesprekken gehad.  Zo hebben we veel onderwerpen aangekaart op het gebied van werk en leven, en dat gekoppeld aan hoe dat mij gevormd heeft tot wie ik ben. Gewoon een fijne sparringspartner!"  Chris, student Universiteit Twente (juni 2019)